Zoek op deze website

Sluiten
woensdag, februari 10, 2016

Vacuümtherapie: een effectieve behandeling tegen RSI-klachten

Heeft u RSI-klachten en wilt u zich snel en effectief laten behandelen, dan zit u goed bij de RSI-Kliniek. De RSI-Kliniek maakt als eerste en enige in Nederland gebruik van vacuümtherapie. Vacuümtherapie is een effectieve behandelmethode waarmee u snel van uw RSI-klachten af kunt zijn. De RSI-kliniek heeft onderzocht dat RSI-klachten voor een belangrijke deel ontstaan als gevolg van een verstoring van de bloedsomloop en de circulatie van lymfevocht, met name in de dunste vaatjes, de zogeheten haarvaten. Met vacuümtherapie wordt deze circulatie gestimuleerd en daarmee wordt het herstel bevorderd.

Het principe van vacuümtherapie bij een RSI-behandeling

Het principe van vacuümtherapie is heel simpel: de arm wordt in de Vacumed® met tussenpozen onder licht vacuüm gebracht. Door het vacuüm wordt meer bloed en lymfevocht in de arm gezogen, terwijl tijdens de onderbreking dat door de ontspanning van de spieren er weer uitgedrukt wordt. Op deze manier verbetert vacuümtherapie de circulatie en de aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen. Beschadigde haarvaten herstellen zich en er worden zelfs nieuwe gevormd.

Met vacuümtherapie bent u snel van uw pijn af

Door vacuümtherapie toe te passen bij RSI-klachten neemt de druk, de verzuring, de spierspanning en de pijn af en kan de arm weer normaal gebruikt worden. Dit bevordert het herstel. De behandelingen worden twee keer per week herhaald. In totaal zijn er ongeveer tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve RSI-behandelmethode kunnen uw klachten al binnen zes weken verbeterd zijn.

RSI-behandeling en de Vacumed®

Voor de behandelingen maakt de RSI-Kliniek gebruik van de Vacumed®. Dit behandelapparaat is gebaseerd op ruimtevaarttechnoligie en maakt het voor het eerst mogelijk om vacuümtherapie toe te passen op de armen.

Lees meer over de RSI behandeling met de Vacumed® 

De voordelen van vacuümtherapie:

  • Vacuümtherapie: een effectieve behandelmethode voor veel armklachten.
  • Uniek: de RSI-Kliniek maakt als eerste in Nederland gebruik van deze behandelmethode.
  • Resultaat: vanaf drie tot vier behandelingen kunt u al verschil merken en kunnen de klachten afnemen.
  • Toegankelijk: u heeft geen verwijzing van uw huisarts nodig.
  • Deskundig: uitsluitend professionele begeleiding.
  • Behandeling vergoed: behandeling wordt deels vergoed bij een aanvullende verzekering.
  • Pijnloos: de behandelingen in de Vacumed® doen geen pijn.
  • Een persoonlijke, integrale aanpak: u krijgt vacuümtherapie gecombineerd met manuele therapie en/of triggerpoint-behandelingen, afhankelijk van de soort klachten. We zullen samen met u bekijken met welke combinatie uw klachten het snelst worden verholpen.

Laat uw RSI-klachten behandelen met vacuümtherapie. Bel!

Heeft u last van een muisarm, tennisarm of andere armklachten? Laat uw RSI-klachten behandelen met vacuümtherapie. Neem contact op met RSI-Kliniek en maak direct een afspraak. Bel 088-822 86 33 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wenst u meer informatie over de werking van vacuümtherapie? Laat het weten. De specialisten van de RSI-Kliniek leggen het graag u graag uit.

Locaties

locatie RSI-kliniek

Neem contact met ons op

088-telefoonnummer-RSI-Kliniek

mail

maak een afspraak2

 

 

Bel mij terug

Ontvang onze nieuwsbrief

Uw e-mailadres wordt alleen voor deze nieuwsbrief gebruikt, wij respecteren uw privacy.

BeenKliniekLinkButton.png

Etalagebenen, Restless legs of andere beenklachten? Ga naar onze BeenKliniek.nl voor meer informatie.

bigregister    rsi-vereniging