Zoek op deze website

Sluiten
dinsdag, december 01, 2015

Vacuümtherapie: een effectieve RSI behandeling tegen RSI-klachten

Heeft u RSI-klachten en wilt u zich snel en effectief laten behandelen, dan zit u goed bij RSI-Kliniek. RSI-Kliniek maakt als eerste en enige in Nederland gebruik van vacuümtherapie. Vacuümtherapie is een bewezen en effectieve behandelmethode waarmee u snel van uw RSI-klachten verholpen bent. RSI-kliniek heeft onderzocht dat RSI-klachten voor een belangrijke deel ontstaan als gevolg van een verstoring van de omloop van bloed en lymfevocht (circulatie) en dan vooral in de dunste vaatjes, de zogeheten haarvaten. Met vacuümtherapie wordt deze circulatie hersteld en treedt genezing op.

Het principe van vacuümtherapie bij een RSI behandeling

Het principe van vacuümtherapie is heel simpel: de arm wordt in de Vacumed® met tussenpozen onder licht vacuüm gebracht. Door het vacuüm wordt meer bloed en lymfevocht in de arm gezogen, terwijl tijdens de onderbreking dat door de ontspanning van de spieren er weer uitgedrukt wordt. Op deze manier verbetert vacuümtherapie de circulatie en de aan- en afvoer van voedings- en afvalstoffen. Beschadigde haarvaten herstellen zich en er worden zelfs nieuwe gevormd.

Met vacuümtherapie bent u snel van uw pijn af

Door vacuümtherapie toe te passen bij RSI-klachten neemt de druk, de verzuring, de spierspanning en de pijn af en kan de arm weer normaal gebruikt worden. Dit bevordert het herstel. De behandelingen worden twee keer per week herhaald. In totaal zijn er ongeveer tien behandelingen nodig (afhankelijk van de ernst van de klacht en uw herstel). Door deze effectieve RSI behandelmethode kunt u al binnen zes weken genezen zijn.

RSI behandeling en de Vacumed®

Voor de behandelingen maakt RSI-Kliniek gebruik van de Vacumed®. Dit behandelapparaat is een wereldprimeur en maakt het voor het eerst mogelijk om vacuümtherapie toe te passen op de armen.

Lees meer over de RSI behandeling met de Vacumed® 

De voordelen van vacuümtherapie:

  • Pijnloos: De behandelingen zijn pijnloos.
  • Effectief: Al na drie tot vier behandelingen merkt u verschil en wordt de pijn in uw arm minder.
  • Snel herstel: In minder dan zes weken kunt u genezen zijn.
  • Uniek: RSI-Kliniek maakt als eerste en enige gebruik van deze behandelmethode.
  • Een persoonlijke, integrale aanpak: U krijgt Vacuümtherapie gecombineerd met manuele therapie en/of triggerpoint behandelingen, afhankelijk van de soort klachten. We zullen samen met u bekijken met welke combinatie uw klachten het snelst worden verholpen.

Laat uw RSI-klachten verhelpen met vacuümtherapie. Bel!

Heeft u last van een muisarm, tennisarm of andere armklachten? Laat uw RSI-klachten verhelpen met vacuümtherapie. Neem contact op met RSI-Kliniek en maak direct een afspraak. Bel 088-822 86 33 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . RSI-Kliniek zorgt ervoor dat uw klachten snel verholpen zijn. Wenst u meer informatie over de werking van vacuümtherapie? Laat het weten. De specialisten van RSI-Kliniek leggen het graag voor u uit.

Locaties

locatie RSI-kliniek

Neem contact met ons op

088-telefoonnummer-RSI-Kliniek

mail

maak een afspraak2

 

 

Bel mij terug

Ontvang onze nieuwsbrief

Uw e-mail adres is bij ons veilig, en uiteraard respecteren wij uw privacy

BeenKliniekLinkButton.png

Etalagebenen, Restless legs of andere beenklachten? ga naar Been-kliniek.nl voor meer informatie.

bigregister    rsi-vereniging